Zonnepanelen particulieren

Wilt u als particulier investeren in zonnepanelen? Ons zonlicht is prima geschikt om duurzaam elektriciteit mee op te wekken. Zelfs in ons regenachtige landje schijnt de zon vaak genoeg om in onze energiebehoefte te voldoen. Zonnepanelen zetten zonlicht om in schone en gratis elektriciteit. Goed voor het klimaat én natuurlijk ook voor uw portemonnee.

Waarom zonnepanelen?

  1. Het is een slimme investering: Spaarrekeningen of beleggingen bieden slechts een beperkt of onzeker rendement. Als u in zonnepanelen investeert, dan verdient u gedurende meer dan 25 jaar elk jaar weer aan uw groene investering. Hoeveel precies? Dit is afhankelijk van uw verbruik en van de energieprijzen. Wij sturen geheel vrijblijvend een adviseur bij u langs.
  2. Een duurzame investering: Uw investering is goed voor het milieu. Er komen geen schadelijke stoffen vrij zoals dat wel het geval is bij het verbranden van fossiele energie. Uw zonnepanelen dragen bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot.
  3. Uw woning wordt meer waard: Een huis met zonnepanelen krijgt een hoger energielabel. Dit label wordt vanwege de stijgende energiekosten een steeds belangrijker aspect om mee te nemen bij de aankoop of verkoop van een woning.
  4. U bent onafhankelijk: De energieprijzen zijn afgelopen jaar weliswaar gedaald, maar in de toekomst zullen ze (flink) gaan stijgen. Met een zonnepaneleninstallatie bent u niet meer afhankelijk van uw energieleverancier. U ziet uw meter terugdraaien en kan salderen. Salderen betekent dat de aan het net teruggeleverde stroom mag verrekend worden met de op jaarbasis uit het net gebruikte stroom.

Nederland of België?

Woont u in België of in Nederland? Wij plaatsen in beide landen onze panelen. We beschikken over de nodige kennis voor de regelgeving toe te kunnen passen in Nederland en in België.

Zo vragen wij in Nederland een duurzaamheidslening aan als u dit wenst en verzorgen we de BTW-teruggave voor u geheel kosteloos.

In België helpen we u met de elektrische keuring van uw installatie. De aanmelding bij Infrax mogen we van Infrax helaas niet meer voor u doen, maar we helpen u graag indien het niet lukt.

Wat wij u bieden

Wij geven u advies bij de juiste keuze van panelen en omvormer en we bieden u een hoge korting op kwalitatieve materialen. Wij komen installeren en werken alles netjes af. Ook helpen we u graag met de administratieve afhandeling van uw duurzaamheidsinvestering. Dit geheel kosteloos.

Met onze service achteraf staan we ook sterk. Is er een probleem, wenst u onderhoud of heeft u vragen? Dan staat er een team voor u klaar!