SDE+

Wilt u investeren in duurzame energie? Wellicht is de SDE+ interessant voor u.

Met de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE+) kunt u als bedrijf of (non)profit instelling subsidie ontvangen voor het opwekken van duurzame energie, zoals windenergie, zonnepanelen en energie uit biomassa. De SDE+ is een exploitatiesubsidie. Dat wil zeggen: producenten ontvangen subsidie voor de opgewekte duurzame energie. De kostprijs van duurzame energie is hoger dan die van grijze energie. De SDE+ vergoedt het verschil tussen de kostprijs van grijze energie en die van duurzame energie over een periode van 5 tot 15 jaar, afhankelijk van de technologie. Voor zonnepanelen is dit over een periode van 15 jaar.

Wij vragen gratis en geheel vrijblijvend voor u de SDE+ subsidie aan!

SDE+ is voor fotovoltaïsche zonnepanelen (zon-PV) met een vermogen van gelijk of meer dan 15 kWp, waarbij vereist is dat de installaties worden aangesloten op een grootverbruikersaansluiting (meer dan 3 * 80 A). Een grootverbruikersaansluiting kan ook bestaan uit meerdere leveringspunten op één WOZ-object. De doorlaatwaarde van alle leveringspunten samen bepalen de totale aansluitwaarde.

Er zijn in 2017 twee openstellingsrondes (in maart en september / oktober) met elk een integraal budgetplafond. De eerste ronde kent een budget van €6 miljard en bestaat uit drie fasen:

Fases en data Maximum fasebedrag elektriciteit en warmte (€/kWh)
Fase 1: 7 maart 2017 0.090
Fase 2: 13 maart 2017 0.110
Fase 3: 20 maart 2017 tot 30 maart 2017 0.130

De data voor de najaarsronde vindt u terug op www.rvo.nl.

Wij vragen graag voor u gratis en vrijblijvend uw SDE-subsidie aan. Hiervoor hebben we tijdig de benodigde gegevens nodig. We kijken graag voor u welke ronde voor u het meest interessant is en maken hiervoor een rendementsberekening. Zo heeft u een perfect overzicht van uw kosten en uw opbrengsten.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com