Xperal vacature

Vacature Sales support

February 8, 2022

Hey Sales support. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen; wij staan te springen om toppers zoals jij. Maar we snappen ook heel goed dat jij niet 1,2,3 je (vaste)baan opgeeft. Daarvoor moeten we natuurlijk wel van goeden huize komen. Of eigenlijk in ons geval; van goede daken.

Met ruim 10 jaar ervaring kunnen we wel stellen dat we een volwaardige speler zijn op het gebied van PV-installaties. Met een team van 25 gemotiveerde mensen werken we dagelijks aan de mooiste projecten. En dat doen we met ontzettend veel toewijding en plezier. We groeien hard en zijn daarom op zoek naar een nieuwe aanwinst!

Waarom jij onmisbaar bent voor Xperal
Als Sales support ben jij een belangrijke spil in het sales team. Zo maak jij voor de accountmanagers ontwerpen van zonnepaneel installaties in een daarvoor speciaal ontwikkeld design programma. Je zorgt voor een helder ontwerp waarmee de accountmanagers verder aan de slag kunnen! Hierbij is iedere aanvraag weer een nieuwe puzzel en vindt jij het een uitdaging om telkens het meest optimale ontwerp te maken. Verder ben jij kundig met MS Office en een rekenmachine en heb je een gezonde nieuwsgierigheid voor alles rondom duurzaamheid en zonne-energie. Relevante informatie of kansen in de markt deel je dan ook met de salesmanager en het team. Tot slot zorg je er als rechterhand van de salesmanager voor dat het salesteam altijd beschikt over up-to-date product -en prijsinformatie en rapportages over salesacties en uitstaande offertes. We leiden je daarom ook op tot key-user van ons Syntess ERP pakket.

Wat maakt werken bij Xperal zo uniek?
Simpel! Wij vinden dat werk vooral leuk moet zijn. Een gelukkig en tevreden team is voor ons prioriteit nummer 1. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als informeel, no-nonsens en aangenaam warm. Onze werkomgeving is dynamisch, heeft een duidelijke structuur en korte communicatielijnen. Wij zijn en hecht team, waar iedereen samenwerkt met wederzijds respect. Je krijgt bij ons veel ruimte om taken en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Meedenken en initiatief tonen wordt sterk aangemoedigd, we doen het namelijk samen! Samen maken we ook veel plezier op de werkvloer of tijdens teamuitjes. In teamverband werken gaat bij ons net zo natuurlijk als het opwekken van zonne-energie.

Waar kom je terecht?
Xperal is één van de leidende zonne-energie bedrijven in Nederland, gevestigd in Weert. We stralen als een volwaardige speler in binnen- en buitenland. Naast het plaatsen en onderhouden van grotere zonne-energiesystemen op daken en in vrije velden in Nederland, voorzien we ook de Belgische en Duitse markt van duurzaamheid. We verzorgen een totaalconcept, denken altijd met de klant mee en vinden voor elke uitdaging een stralende oplossing!

What’s in it for you?

 • Een goed salaris, conform CAO;
 • Een prima reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een fijne werksfeer, waar je gegarandeerd energie van krijgt;
 • Dynamische organisatie in een heel dynamische markt;
 • Een hecht team van gemotiveerde en enthousiaste collega’s;
 • Ontwikkelen binnen een sterk groeiend bedrijf;
 • Een bijdrage kunnen leveren aan een duurzamere toekomst.

Wat breng jij mee?

Je maakt ons heel gelukkig als je de volgende eigenschappen/skills meebrengt;

 • MBO+/HBO werk -en denkniveau;
 • Ervaring in een commerciële binnendienst functie;
 • Proactief, zelfstandig en gestructureerd;
 • Affiniteit met duurzame techniek;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt ervaring met MS Office;
 • Een fulltime of parttime beschikbaarheid.

Enthousiast geworden?
Wil jij ook weer vol energie en opgeladen thuiskomen na een dag werk? Laten we dan snel eens kennis maken. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Twijfel je of de vacature bij je past? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s met technisch en bouwkundig inzicht. Neem even contact met ons op via e-mail met Ben Kampwart.

(Acquisitie n.a.v. deze advertentie niet gewenst)
Soort dienstverband: Voltijds, vaste baan, parttime

Werkschema:
ma-vr

Meer nieuws