Ecotap oplaadpunten

Elektrisch vervoer neemt grootse vormen aan. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrisch aangedreven auto, scooter of fiets. Niet verwonderlijk, want de ecologische en financiële voordelen zijn enorm. Het aantal elektrische oplaadpunten is dan ook in snel tempo toegenomen en die ontwikkeling zal zich de komende tijd versterkt doorzetten.

De laders van Ecotap voorkomen onnodige belasting van het milieu. Zij werken uiterst efficiënt en zorgen voor schone mobiliteit per elektrische fiets, scooter, scootmobiel en/of auto.

Ecotap-producten zijn dankzij hun kleur, design en uitvoering uiterst herkenbaar.

Xperal is verdeler van deze oplaadpunten. Aarzel niet en neem contact met ons op!

Voor de eigenaars van de Ecotap-oplaadpunten geldt dat deze slechts een eenmalige investering doen, die na MIA-VAMIL zelfs verder verlaagd kunnen worden. MIA-VAMIL is een fiscale regeling, waarbij men het investeringsbedrag voor een milieuvriendelijke investering voor een groot deel mag aftrekken van de fiscale winst.

Deze intelligente laadpalen zijn geschikt voor alle merken en types elektrische auto’s. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven en gemeentes duurzaam op weg. Of het nu gaat over het aanleggen van een complete laadinfrastructuur of om het plaatsen van een laadpunt bij u thuis voor de deur: Xperal helpt u verder!