KOM NAAR DE OPEN ENERGIEDAG OP 11 SEPTEMBER 2021!

september 8, 2021

Open Energiedag – Daar krijg je energie van

Ontdek de wereld achter het stopcontact en de thermostaat. Waar komen elektriciteit en warmte eigenlijk vandaan? En hoe zorgen we ervoor dat die energie steeds schoner wordt? Ontdek het nu tijdens de Open Energiedag. Kom jij kijken naar een zonne- of windpark bij jou in de buurt? Ontmoet de mensen achter een biomassacentrale; voel de warmte van bodemenergie. Aanmelden hoeft niet tenzij anders vermeld.

Met vragen kunt u terecht bij de organisatoren van de betreffende locatie. Check kort voor vertrek de laatste info op de kaart of er nog iets is gewijzigd bij de locatie waar je graag naartoe wilt óf misschien is er op de valreep een locatie toegevoegd aan de kaart. Tot 11 september kunnen er nog locaties bijkomen.

Bij het organiseren van de Open Energiedag nemen we uiteraard de geldende coronamaatregelen in acht en houden we eventuele wijzigingen nauwlettend in de gaten. Organisatoren dragen zelf zorg voor het implementeren van de maatregelen die van toepassing zijn op hun locatie.

Het project in Bloemendaal wat Xperal heeft gebouwd voor Groendus neemt hier deel aan, een toffe manier om eens te kijken….

Klik op de link voor meer informatie over dit project: https://groendus.nl/projecten/gemeente-bloemendaal

 

Meer nieuws