Over ons

Xperal is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame energie voor bedrijven. Wij zijn leverancier en installateur van PV-installaties en staan garant voor kwaliteit, vertrouwen en een goede afhandeling. Ook onze jarenlange ervaring in zowel zonnepanelen als dakconstructies spreekt in uw voordeel.

Wij helpen u graag van A (asbestsanering) tot Z (zonnepanelen) bij het maken van de juiste beslissing bij uw investering in duurzame energie.

Heeft u specifieke vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Onze missie

Ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun keuze voor Xperal. Wij garanderen degelijke kwaliteit aan betaalbare prijzen. We selecteren onze producten op degelijkheid en door onze goede inkoopcondities profiteert de klant mee door onze betaalbare prijzen. Kortom: veel kwaliteit voor weinig geld.

We onderscheiden ons van onze concurrenten door onze persoonlijke aanpak. We komen graag ter plaatse kijken en overleggen met onze klanten wat de wensen zijn. Hier stemmen we onze offerte en keuze van materialen op af. Ook onze service na verkoop mag er zijn! Bij ons bent u niet een nummertje in een rij, maar een klant die telt!