Zonnepanelen Zakelijk

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen neemt een steeds belangrijkere plaats in bij veel bedrijven. Het is tevens een visitekaartje voor uw bedrijf en kan een positief effect hebben op uw omzet en bedrijfsvoering. Het gebruik van duurzame energie, die door de onderneming zelfstandig kan worden geproduceerd is een vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen die gemakkelijk toe te passen is voor zakelijke klanten.  Mede door de te behalen fiscale voordelen is deze zakelijke investering niet alleen milieuvriendelijk, maar ook financieel zeer interessant.

Rechtsvorm

De hoogte van de fiscale voordelen is mede afhankelijk van de rechtsvorm van uw onderneming. Betaalt u inkomstenbelasting, dan zijn de voordelen het grootst. Maar ook als maatschap, VOF of eenmanszaak kan u heel wat voordelen behalen. Indien u vennootschapsbelasting betaalt, zijn de percentages die u aan deze belasting betaalt van belang. Lees onder Subsidies meer hierover.

Opstellingen

Er zijn verschillende manieren om panelen op uw dak te bevestigen (zie onze referenties). Maar u kan ook kiezen voor een vrije veld installatie.